HOOFDACTIVITEIT
Produktie en verkoop van wafels
Welda weet wat voor u als klant belangrijk is:
Wij bieden hoogstaande kwaliteitsproducten aan een gunstige prijs
Door onze flexibiliteit kunnen wij eender welk type wafel in verschillendeverpakkingen aanbieden
Door onze inventiviteit kunnen wij u specialiteiten aanbieden zoalsbiogaletten en suikervrije galetten

specialiteiten
Suikervrij
Biologisch
Speculooswafels
Multipacks
Assortimentverpakkingen

historiek
Oprichtingsdatum: 1973

Geschiedenis:
Welda NV is ontstaan uit de activiteiten van een plaatselijke broodbakker in de Kempense gemeente Weelde. Zijn bakkersspecialiteit, de ‘galettewafel’, kende in de streek erg veel succes.In 1973 besliste de toenmalige bakkersgast Louis Van den Broek een nieuwe firma op te richten om de galettewafel te produceren: Welda was geboren.

Al snel bleek dat de wafels van Welda ook buiten de Kempen gewaardeerd werden; een uitbreiding drong zich op, zowel van het assortiment als van het productieapparaat. De firma werd in 1978 overgebracht naar een plaatselijke industriezone en enkele jaren later nam ze een volautomatische wafeloven in gebruik. Op het einde van de jaren ’90 hadden de twee kinderen van Louis Van den Broek zich in de zaak ingewerkt, zodat Welda werd gedragen door een combinatie van ervaring, knowhow en een gezonde jeugdige ambitie.

De exponentiële groei is vooral te danken aan de constante inzake flexibiliteit, kwaliteit en correcte, snelle leveringen. De groei vergde ook voortdurend investeringen in het productieapparaat. Welda is nu een modern bedrijf, dat conform de wetgeving inzake veiligheid en hygiëne een compleet wafelassortiment in grote volumes aanbiedt.

Opgenomen in Roofoods international: 04/04/08

French English Deutsch © Media Minded - 2011